06 22289088 info@kapperssneek.nl

Salon Lova

Disclaimer

Disclaimer voor www.kapperssneek.nl


I. Jansen (Kamer van Koophandel: 84954353), hierna te noemen I. Jansen, verleent u hierbij toegang tot www.kapperssneek.nl publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. I. Jansen behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.kapperssneek.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid
I. Jansen spant zich in om de inhoud van www.kapperssneek.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.kapperssneek.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van I. Jansen.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.kapperssneek.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Voor op www.kapperssneek.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan I.Jansen nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij I. Jansen en haar licentiegevers.
De inhoud van www.kapperssneek.nl is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen. Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van www.kapperssneek.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen

Contact maken

Telefoon

06 22289088

Adres

Kruizebroederstraat 29
8601 CK Sneek

Openingstijden

Maandag 09 – 17u

Dinsdag 09 – 21u

Woensdag 09 – 21u

Donderdag 09 – 17u

Vrijdag 09 – 18u

Zaterdag op afspraak

Zondag – Gesloten

Chat met Salon LOVA
1
Hulp nodig?
Salon LOVA
Hoi,
Leuk dat je er bent, kan ik je helpen?